İstanbul Üniversitesi Heyeti, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile 4 Aralık 2015 tarihinde İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün organizasyonunda bir araya geldi

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Murat başkanlığında, İstanbul Üniversitesi Hastaneleri Genel Direktörü Dr. Yılmaz Keskindemirci, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Haluk Emir, İstanbul Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Şükrü Öztürk’ten oluşan İstanbul Üniversitesi Heyeti, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile 04.12.2015 tarihinde İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün organizasyonunda bir araya geldi.

04122015_TOPLANTI

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yetkililerinin de hazır bulunduğu görüşmede, İstanbul Üniversitesi Hastanelerinin son durumu hakkında bilgi veren heyet, çözüm önerileri için yapılması gerekenleri Sayın Bakan’a aktardı.