Rektör Prof. Dr. Mahmut AK, YÖK Başkan Vekili ile İstanbul Üniversitesi Hastanelerini Görüştü

İstanbul Üniversitesi Heyeti, Rektör Prof. Dr. Mahmut Ak başkanlığında, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. M. İ. Safa Kapıcıoğlu ile İstanbul Üniversitesi Hastanelerinin durumu ve çözüm önerileri için 21.08.2015 tarihinde Ankara’da bir toplantı yaptı.

21082015_YOK_TOPL

İstanbul Üniversitesi Hastanelerinin son durumu hakkında bilgi veren İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. M. İ. Safa Kapıcıoğlu ile İstanbul Üniversitesi Hastanelerinin mali ve yeniden yapılanma konularında detaylı bir görüşme yaptı.

Görüşmede Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Güloğlu, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Oğuz Çetinkale, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgün Enver, İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahaüddin Çolakoğlu, İstanbul Üniversitesi Hastaneleri Genel Direktörü Dr. Yılmaz Keskindemirci ve İstanbul Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Şükrü Öztürk de hazır bulundu.